Liesbeth Jans – Osteopaat

Online afspraak 

— — —

Lieve mensen, 

Vanaf heden staat de praktijkdeur weer voor u open, ook voor de ambulante zorg!

Extra voorzorgsmaatregelen worden genomen om elkaar zo goed mogelijk te beschermen maar dat neemt niet weg dat u persoonlijk en hartelijk welkom geheten wordt!

Zijn er nog vragen of bezorgdheden? Neem gerust contact op; telefonisch, per mail, via sms of whatsapp.  Dit kan op het nummer 0494 30 72 20 of info@liesbethjans.be.

Ik dank u alvast voor het vertrouwen en hoop u weer te kunnen ondersteunen bij uw welzijn en welbevinden!

Warme groet,

Liesbeth & Sanne

— — —

Voortaan heeft u ook de mogelijkheid om online een afspraak vast te leggen. Let er wel even op dat de consultaties plaatsvinden op twee verschillende locaties: Genk en Sint-Truiden.

Nadat u uw afspraak geboekt heeft, ontvangt u steeds een bevestiging in uw mailbox.  Indien u deze niet ontvangen heeft en ook niet kan vinden in uw map met ongewenste berichten/spam, is de afspraak niet geboekt.  U neemt dan best telefonisch contact op met de praktijk.

Indien u uw afspraak niet kan nakomengelieve dit ten laatste 24 uur op voorhand te laten weten.  Door het tijdstip weer vrij te maken, zorgt u ervoor dat er niet nodeloos op u gewacht wordt en dat u een andere patiënt de kans geeft om vroeger te kunnen komen.

We maken u er graag attent op dat bij laattijdig annuleren of no-show er een compensatievergoeding aangerekend wordt.

Voor urgenties / andere datum of tijd:

+32 494 30 72 20

  • Afspraak gegevens

  • Uw gegevens